Úvod » Tableky zo sušeného koz.mlieka » Pre ludí » Capramilk kozie sušené mlieko 300g


        

Capramilk kozie sušené mlieko 300g

novinka top produkt

skladom

 

Číslo produktu: 006
naša cena bez DPH : 6,33 EUR (159,78 CZK)
naša cena s DPH (20 %):
7,60 EUR (191,73 CZK)

do košíka:
  g  
Strážny pes

Sušené kozie mlieko, plnotučné min. 26% tuku.

 

Mlieko pochádza zo slovenskej kozej farmy.

Zloženie: 100% slovenské kozie mlieko, plnotučné.

 

Návod na prípravu: na prípravu 100ml nápoja použijeme 10-12,5 g prášku (1 polievková lyžica) a zalejeme 100ml teplej alebo studenej vody. V prípade použitia studenej vody, odporúčame použiť mixér na lepšie premiešanie mlieka, nakoľko v studenej vode sa sušené mlieko úplne nerozpustí.

Alergén: Mlieko

Skladujte v suchu a pri teplote do 25C a relatívnej vlhkosti do 70%.

Výživové údaje sušeného kozieho mlieka: v 100g %RHP na 100g
Energetická hodnota: 2203k/527 kcal 26,2 %
Tuky 29,4 g 42 %
-z toho nasýtené mastné kyseliny 20,0 g 100 %
Sacharidy 37,5 g 14,4 %
- z toho cukry 37,5 g 41,6 %
Bielkoviny 28,1 g 56,2 %
Soľ 1,0 g 16,7 %
Vápnik 1 040 mg 130 %

% RHP referenčná hodnota príjmu priemernej dospelej osoby (8 400 kJ/2 000kcal)

Soľ obsiahnutá výlučne v dôsledku prirodzene sa vyskytujúceho sodíka.

Technológia spracovania produkcie, kozieho mlieka

V roku 2002 bola spustená do prevádzky novovybudovaná mliekáreň – sušiareň kozieho a kravského mlieka, v ktorej spracovávame našu produkciu, surové kozie mlieko. V roku 2003 bolo udelené našej prevádzke veterinárne kontrolné číslo exportného závodu, z čoho vyplýva, že výrobky vyrábané v našej prevádzke spĺňajú podmienky pre uvedenie na trh a vývoz do členských štátov Európskych spoločenstiev a Európskej únie.

Prijaté surové kozie mlieko sa tepelne ošetrí, spasterizuje a odvádza potrubím do suchej časti prevádzky na ďalšie spracovanie - rozprašovacej sušiarne RS 50.

Počas celého procesu spracovania mlieka od prísunu až po konečný finálny výrobok prebieha jeho spracovanie v uzavretom potrubnom systéme, bez kontaktu s vonkajším prostredím (vzduchom) a kontaktu obsluhujúceho personálu. Dodržiavanie technologickej disciplíny v plnej miere bráni mikrobiálnej a fyzikálnej kontaminácii spracovaného mlieka. Zároveň sa v oblasti kvality uplatňuje systém HACCP ( Hazard Analysis Critical Control Points), ktorý zabezpečuje kvalitu výrobkov v priebehu výrobného procesu, kontrolujú sa tzv. kritické body počas výroby. Tento systém kvality je štandardom, ktorý sa uplatňuje pri výrobe potravín, biopotravín.

dekret

 

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

ODI3M2
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: